•  
  •  
  • O nama

  • Kompanija Telemach je u Bosni i Hercegovini prisutna već više od četiri godine i kroz to vrijeme je omogućila svojim korisnicima inovativne i napredne servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama, podižući nivo konkurentnosti BiH tržišta, te unaprjeđujući iskustva i navike korištenja fiksnih telekomunikacionih usluga.

   Opis

   Kompanija Telemach je najveći operater digitalne i analogne kablovske televizije, kao i jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, a od kraja 2011. i operator fiksne telefonije.

   Telemach BiH je nastao integriranjem kablovskih distributera širom BiH tokom 2010., 2011. i 2012. godine (BH Cabelnet, GlobalNet i Elob iz Sarajeva, Monet iz Mostara, Telekabel iz Zenice, ArtNet iz Kiseljaka i Vinet iz Visokog), a danas zapošljava oko 210 ljudi.

   U saradnji s kompanijama SBB Srbija, Telemach Slovenija, globalnom OTT platformom Net TV i  još oko 15 manjih kompanija, s kojima ima iste većinske vlasnike i predsjednika uprave, čini jedinstven telekomunikacijski sistem na teritoriji nekadašnje države, pod imenom United Group.

    

   Lična karta
   Naziv TELEMACH D.O.O.
   Adresa DŽEMALA BIJEDIĆA 216
   Broj Kontakt centra 1360
   Broj faksa 033/466 043
   Kontakt Centar info@telemach.ba 
   Marketing marketing@telemach.ba 

    

  •